Om mig - Exempel

Här kan du skriva och berätta lite om dig själv och det som ligger dig varmt om hjärtat.
Det kan handla om din verksamhet, ditt yrke, familj, vänner, husdjur eller din favorithobby.
Det kan också vara ett projekt som du driver eller är engagerad i på något sätt. Eller varför inte skriva om dina planer och mål för framtiden, hur du har tänkt att genomföra dem.
Lägg gärna in en bild på dig själv här eller på någon av de andra sidorna för att sätta en personlig prägel på hemsidan.

Håll dina besökare uppdaterad och få dem att återvända genom att uppdatera hemsidan ofta.
Genom att t ex lägga till nya bilder, texter, produkter och att blogga regelbundet, visar du besökaren att det händer saker på hemsidan och får dem att återkomma.

Användbara länkar - Exempel

Här nedan har vi lagt in lite blandade länkar till olika resurssidor som du kan ha nytta av när du bygger vidare på din hemsida. Du kan också redigera dokumentet och radera de länkar som du inte vill ha kvar, eller lägga in dokumentet som ett nytt objekt på en egen sida.

Public Domain Pictures
På PDP kan du fritt ladda ner bilder som du kan använda på olika sätt. Där kan du också ladda upp egna bilder som du vill dela med dig till andra.
  SXC
  På SCX hittar du massor med gratisbilder att ladda ner, men det är viktigt att du kontrollerar licensen för varje bild. Välj en kategori i rullningslistan högst upp på sidan för att få en lista med bilder.
   everystockphoto
   Sökmotor för att leta efter gratisbilder. Viktigt att kontrollera licensen för de bilder du vill ladda ner.
    
   Du kan ändra, radera och redigera länkarna ovan, och istället lägga in egna intressanta länkar.